Vienna Harley Days 2011

Május 13-15. között került megrendezésre a VHD, a Harley találkozó Bécsben. Tegnap, 14-én volt a felvonulás, ami a Prátertől indult, és a belvárosban, a Ringen végigvonulva zajlott. Készítettem két videót a felvonulásról.

 

 

 

 

 

A felvonulás után vissza a rendezvény helyszínére, az Ernst Happel stadion tövébe. Szerencsére napos, kellemes idő volt, egy délutáni záportól eltekintve. A stadionnál Harley kereskedők, bőrösök, alkatrészeladók sátrai voltak, na meg sörsátrak természetesen. Egy korsó Zipfer 3,80 € egységesen mindenhol, a harapnivaló (hot-dog, hamburger) 4 €. Ez még az itt megszokott árakhoz képest is sok. (Az 50 m-re levő hamburgeresnél, aki nem csak erre a pár napra települt ide 2 €-ért lehetett egy hot-dogot beszerezni.)

Harley emblémás ruhadarabok tömkelege, pólótól a dzsekiig, esernyőtől a kitűzőig. Motorok 10.000 €-tól, újak, használtak vegyesen.

Koncertsátor, ahol egész nap együttesek váltották egymást, gondoskodva a megfelelő hangulatról.

A végére egy fotóalbum a stadion mellől, saját fotókból:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trike.blog.hu/api/trackback/id/tr342905029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása