Baleset

Szomorú nap ez a mai. Délután kaptam a hírt, hogy egy jóbarát súlyos balestet szenvedett. Az első nyilvános infókról itt olvasható egy cikk. Itt egy fotó is a helyszínről a nyugat.hu hírportáltól:

 

Megdöbbentett a hír. Régi jó barátok voltunk a családdal. A lámyom osztálytársa volt a most meghalt fiúnak még általános iskolában, 8 éven keresztül. Összejártunk, családi ünnepeket tartottunk együtt. A két család. Jókat buliztunk, ökörködtünk, grilleztünk, söröztünk, fürödtünk, meg ami belefér.

Megdöbbentett a hír azért is, mert ő már régóta motorozik. Nem a kezdő, nem is a magamutogató "kivagyi" motorosok közé tartozik. Nem a száguldó motoros volt, hiába fröcsög több kommentelő a nyugat.hu posztjában. Persze ők nem ismerték a srácot, csak a "száguldozó motorosok" című mantrát fújják bele a nagyvilágba. Mert most éppen egy motorbalesetről van szó. Máskor meg a száguldozó autósok, vagy a pökhendi kamionosok című lemezt hallhatjuk. Hülyék mindenféle közlekedési eszközön előfordulnak, ez tény. De nem kellene mindenkit egy kalap alá venni. Aki éppen motorozik, az máskor autózik, vagy éppen kamionozik. Vagy éppen gyalogol.

Sajnos az első hírek alapján úgy tűnik, hogy ő volt a hibás a balesetben. Majd talán több is kiderül, egyenlőre nem sokat lehet tudni. Súlyosan roncsolódott a bal lába, és szerintem ez lesz a kisebbik fájdalom. Elvesztette három gyermeke közül a legidősebbet. Ezt ép ésszel nehéz lesz túlélni. Nehéz lesz feldolgozni azt, hogy felnevelt egy gyereket, akinek a haláláért valószínűleg saját maga felel. De ha sikerül is túltennie magát valamilyen szinten ezen a dolgon, a fájdalom soha nem múlik el. Kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg, és legyen ereje a további élethez! Kívánom, hogy legyen ereje feldolgozni ezt a tragédiát, és ne roppanjon össze a teher alatt!

Martinnak pedig legyen könnyű a föld!
R. I. P.

Update: Itt egy ismerősök által létrehozott weblap.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://trike.blog.hu/api/trackback/id/tr542028699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása