Éljen május 1.

Május 1-én elmentem egy régi ismerőshöz, akivel délutánra megbeszéltem egy kis közös motorozást.  Dumáltunk kicsit, majd felkerekedtünk egy harmadik ismerőst meglátogatni. Neki is trike-ja van, jól jön egy kis eszmecsere. Mivel már vagy 20 éve nem találkoztunk, eldumáltunk itt is egy kis időt. Aztán mentünk pár kilométert a három motorral.

 


Utána felkerekedtünk megkeresni a május 1-i szombathelyi vurstlit. Nem találtuk. Valószínűleg érdeklődés hiányában elmaradt. Ezért aztán kitaláltuk, hogy elmegyünk Sárvárra, talán ott több mindent találunk. Tévedtünk. Itt sem volt a rég megszokott vurstli. Egy szál sem. Cserébe voltak leánybúcsús lányok, akik odajlttek hozzánk megszemlélni a motorokat.

Már esteledett, mikor visszamentünk Szombathelyre. Nézzük meg a Fő teret, állítólag ott van valami rendezvény. Volt is. Némi rokkoncert, pár sörsátor, egy drága lacikonyha, meg pár kézműves kínálta eladásra a portékáját.Viszont megtaláltuk az igazi trike-ot! Íme:


Maradtunk kb egy órát, aztán irány haza.

A bejegyzés trackback címe:

https://trike.blog.hu/api/trackback/id/tr61991934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása