15. Bike Week, Faaker See, 2012.09.04 – 09.09.

biker_week.png

faaker_see_logo.gif

Itt a link az eseményre.

A plakáton levő szöveg:

European Bike Week a Faaker See-nél.
Minden évben szeptemberben Karintia szívét a V-Twin -ek hangja üti meg. Aztán több mint 70.000 motoros túrázik keresztül a régión, akiket az alpesi természet, az elsőosztályú motoros túraútvonalak és a megflelő Harley partik csábítanak.
Az Európai Bike Week a fénypontja az európai Harley programoknak,  aminek egyszer minden Harley tulajnak a túranaptárában kellene szerepelnie. Ez a motoros érzést nem található meg mindenhol, ehhez társul még egy csomó “top” együttes és szórakozás minden mennyiségben. Szuper árak a tombolán, a sorsolás a nagyszínpadon mindig a Faaker See -i találkozó fénypontja.
A Biker Show mindig egy kellemes látványosság, gyönyörű motorok találkozója, nincs hozzá fogható. A galériában rengeteg kép található az előző évekről. A Faaker See körüli terület az egyik legszebb kirándulóterület Ausztriában. A Faaker See -től szép kirándulásokat lehet minden irányban tenni a Harley -vel, érdemes egy kicsit tovább maradnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://trike.blog.hu/api/trackback/id/tr946025522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása