Trike & Bike találkozó, Réde

 

A hétvégén kerül megrendezésre a 11. találkozó Rédén.

 

 

Egypár fotó az előző találkozókról kedvcsinálás gyanánt:

 

 

 

 

 

 

 

Egypár link további fotókoz:

Réde, 2007

Réde, 2008

Réde, 2009

 

Update: Ma, 2010. augusztus 6-án reggel 6:40-kor a tészletesebb programot kerestem ma reggel, és találtam egy cikket. Idemásolom, mielőtt eltűnik az interéterben.

Augusztus 6-án, Rédén gyűltek legutóbb össze a trike-osok. A barátságos, erdős terület kitűnő helyszínt nyújtott a járművek kiállítására, a háttéripart képviselő cégek bemutatkozására, a felvonulásra, a bikinis lányok műsorára, a több száz résztvevő letáborozására és kiscsoportos bográcsfoglalkozások tartására.
Rengetegen érkeztek külföldről, de nemcsak a szomszédos országokból. Egy Dél-Afrikában élő magyar úr is tiszteletét tette. Némelyik épített háromkerekűt napokig tudtuk volna fejtegetni, érdekes formája, festése, viselete - rojtok, zsákok, koponyák, plüssmackók, stb. - miatt, és még ekkor is biztosan találtunk volna rajta valami újat. Nagyon sok járművet egy-egy VW Bogár vagy valamilyen V8-as erőforrás hajtott, például a Chevrolet jól bevált 5.7-ese. Gyártmányban és évjáratban szintén sokszínű volt a felhozatal, a legnagyobb csodálkozást talán egy bordó Honda Gold Wing keltette. A csatlakozó kétkerekűek és oldalkocsis motorkerékpárok között is lehetett igazi csemegéket találni, illetve két jó állapotú Velorex is eljött. A csapatot a rendezvény elején, a gyülekező során a főszervező megáldotta és meghintette szenteltvízzel. Az eklektikus tömeg jóformán néma csendben, egy emberként élte át a ceremóniát. Ezt a találkozót bizony kár lett volna kihagyni!
Szöveg: Besssy
Fotó: Besssy mama

 

Akkor most azt hiszem, ez itt a mátrix. Vagy az augusztus 6-8 közötti találkozó 6-án reggelre már le is zajlott?

A bejegyzés trackback címe:

https://trike.blog.hu/api/trackback/id/tr562190153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása